Algemene voorwaarden

Leveringsvoorwaarden Hakkentips.nl

 

1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen ondernemer en consument.

2. Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van uw bestelling door Hakkentips.nl. Indien een bestelling niet (kan) worden geleverd deelt Hakkentips dit mede binnen vijf werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Verzendkosten

3 De verzendkosten worden per artikel aangegeven.De verzendkosten zijn inclusief BTW.

4. Voor verzendingen buiten Nederland  zijn de verzendkosten altijd in zijn geheel voor de opdrachtgever / International orders; shipment costs are payed by the customer.

5  Door het plaatsen van een bestelling aanvaardt de klant de voorwaarden en gaat akkoord met de toepasselijkheid ervan.

6  De door hakkentips.nl ontvangen bestelling wordt per email per omgaande bevestigd. Deze bevestiging is tevens de factuur van de gedane bestelling.

7. Hakkentips.nl is niet verantwoordelijk voor het zoek raken van bestellingen, en geleden schade hierdoor kan niet verhaald worden op Hakkentips.nl

Indien u zekerheid wilt over het aankomen van de bestelling kunt u er voor kiezen de bestelling aangetekend te laten versturen.

8. Bij ontvangst van de bestelling is de klant verplicht om te onderzoeken of de geleverde artikelen aan de bestelling beantwoorden. Als het product niet voldoet aan de eisen dan wordt dit schriftelijk gemeld binnen 14 dagen na ontvangst.

Levertijden
9. Hakkentips streeft ernaar om uw bestelling, mits op voorraad, binnen 3 tot 5 werkdagen te verzenden.

Buiten Nederland binnen 5 werkdagen.

Annuleren of retourneren
Annuleren

10. Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. 
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Hakkentips de betaling al heeft ontvangen, dan storten wij het aankoopbedrag aan u terug. 

Retouneren
11. Binnen 14 werkdagen  zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande de dag van levering. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking als retour worden geaccepteerd.

12. In ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. 

Retouradres

Hakkentips.nl

Maasstraat 8

6541ZD Nijmegen


13. Bij het retourneren of rembourskosten van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van uw bestelling zal aan u worden teruggestort, mits aan de voorwaarden is voldaan. Verzendkosten worden niet verrekend.

14. Annuleringen, ruilingen en retourneringen dient u vooraf te melden via e-mail of post. Vermeld hierbij uw gegevens en factuurnummer. Bij vooruitbetalen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig
het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Hakkentips.nl  heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. 


15. Reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

16. Voor het terugbetalen van al betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. 
Belangrijk: Het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Hakkentips.nl  heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. 

Aanbiedingen kunnen niet worden geretourneerd.

 

Persoonlijke gegevens (zie hiervoor tevens ons privacybeleid)

17. Wij gebruiken uw gegevens alleen waarvoor u ze heeft verstrekt: om uw bestelling zo goed mogelijk af te handelen en u, indien u dit wenst, te informeren over onze producten en eventuele veranderingen op onze website. Wij verstrekken uw persoonlijke gegevens en e-mailadres uiteraard niet aan derden, tenzij u hiervoor uitdrukkelijk toestemming geeft.

18. Prijzen zijn vast voor de duur van de bestelling, prijsverhogingen nadat een bestelling is gedaan worden niet meegenomen. Prijsverlagingen ten tijde van de looptijd van de bestelling, worden WEL meegenomen door een creditering aan de klant.       

19. De bij de artikelen gepubliceerde prijzen zijn in euro's en incl. BTW.

20. Afbeeldingen die op de site staan, kunnen binnen redelijke grenzen afwijken van het origineel. Bij twijfel wordt met de klant contact opgenomen voordat verzending plaatsvindt.

21. Iedere tekortkoming die niet aan Hakkentips kan worden toegerekend dient te worden beschouwd als overmacht, omdat zij niet te wijten is aan de schuld van Hakkentips.nl

 

E-mail: klantenservice@hakkentips.nl

Hakkentips.nl

Onderdeel van:

All-Supply bv

Ramgatseweg 44A

4941VS Raamsdonksveer
 

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda onder nummer 20168742

BTW nummer: NL822117009B01
 

Rabo : NL18 RABO 0142676837
 


E-mail: info@hakkentips.nl


Klantenservice

Voor vragen mag u altijd bellen naar tel:06-46783331 op werkdagen van ma t/m vrijdag van 9.00uur t/m 17.00 uur